Umdet ut vastenaovend is!

Umdet ut vastenaovend is!  Dit is de titel van van het nummer waarmee Björn dit jaar weer gaat proberen in de finale van het LVK te komen. na een jaar van afwezigheid. Na de plaatselijke liedjesavond overgeslagen te hebben, is inmiddels toch al de volgende halte bereikt. En staat het nummer inmiddels in de halve finale van het LVK 2019. Op vrijdag 18-01 -2019 zal Björn met nr 34 in de uitzending op L1 te zien zijn tussen 18.00 en 20.00. Waarna er tussen 20.00 en 20.30 weer gestemd mag worden. Hier later meer over. Voor nu….kijk en luister naar Umdet ut vastenaovend is!. Een opbouwend nummer in een wals stijl met natuurlijk bekende Björn van Berkel sound.

Björn staat in de halve finale van het LVK 2018

Het is Björn wederom gelukt om bij de laatste 60 liedjes van Limburg te komen.Tijdens een spannende uitzending op L1 radio, kwam na lang wachten eindelijk het verlossende woord : Björn van Berkel uit Grubbenvorst gaat Ventilere! tijdens de 1e halve finale in de Muziekgieterij in Maastricht.

Check hier onder de beelden van zijn optreden:

 

Brötchen Currywurst !!

In de zomer van 2016 is het idee ontstaan om een samenwerking aan te gaan met niemand minder dan Dj duo Beck & Bauer. Dit heeft geresulteerd tot Brötchen Currywurst. Oftewel lekker gek doen met ‘HET’ dansje van vastenaovend 2016-2017!